Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Billy Masszázs

Tari Balázs, azaz Billy vagyok, az ország egyik legnagyobb, legfelszereltebb konditermében, a Szeged Plazában található Gym Class edzőterem sport- és gyógymasszőre.

Fő filozófiám: „Ne csak vegyél a testtől, adj is neki!”

A masszázsterápia reneszánszát éli, mivel egyre több ember fedezi fel hatékonyságát nemcsak az ellazulás és a feszültség oldódásának elősegítésében, hanem a fájdalom és a működési zavarok megszüntetésében is.

Évek óta foglalkozom sport- és egyéb sérülések, betegségek, az ülő- és állómunka által okozott krónikus fájdalom kezelésével.

A Billy Masszázs egy erőteljes masszázsforma, amely hatékony segítség a feszültté vált izmok lazításában. Gyorsítja az izomszöveti sérülésekből való felépülést, csökkenti az ízületi és gyulladásos fájdalmakat.

A kezelés után szervezetünk ismét mozgékonnyá válik, fizikai teljesítőképességük fokozódik. Erősebben dolgozza meg az izmokat, mint más masszázsfajták, ezáltal eléri a mélyebben fekvő szöveteket is.

A kellemes ellazulás mellett számos egészségügyi problémára jótékonyan hat:

  • stresszoldó hatású
  • oldja a fejfájást és a migrént
  • csökkenti a hát fájdalmait
  • serkenti az immunrendszert
  • segíti a sérülést, illetve műtétet követő rehabilitációt
  • orvosolja az izomfájdalmat és az ezzel kapcsolatos görcsöket, húzódásokat, ficamokat

Jelentkezz be Billyhez telefonon a +36-70/382-3917-es számon, vagy kattints a Jelentkezz be! menüpontra és írj neki.

Gyógyulj, pihenj és lazíts!