Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Hogyan lett Balázsból Billy?

Hogyan lett Balázsból Billy?

Blogra fel! A jövőben ezen a felületen olvashatjátok a Billy Masszázs Szeged blogját, ahol érdekességekkel, Billyre vonatkozó cikkekkel és szakmai anyagokkal is találkozhattok. Az első bejegyzésben eláruljuk, hogyan lett Balázsból Billy. Tartsatok velünk!

Több mint két éve kezdődött a Billy Masszázs Szeged története, akkor önállósodott Tari Balázs, aki kitalálta a saját brandjét. A Billy név természetesen rá vonatkozik, ám sokan nem tudják, honnan ered.

– A bátyám hívott Billynek kiskoromban – mondta Balázs. –  Fogalmam sincs, honnan jött neki ez a frappáns becenév, ám azóta is rajtam ragadt. Amikor belevágtam a vállalkozásba, nem sokáig kellett gondolkodnom az elnevezésen, amely egy kreatív márkanévnek sem utolsó – árulta el.

Billy hét éve találta ki, hogy gyúrással, masszázzsal szeretne foglalkozni.

– Egész életemben érdekelt ez a terület. Amikor lehetőségem adódott, beiratkoztam egy gyógymasszőröknek szóló képzésre. Ez három évig tartott, itt tanították meg a bázisfogásokat. De nem értem be ennyivel, sokkal jobb akartam lenni, ezért egy profi mestermasszőr tanítása mellett a saját képemre formáltam a Billy Masszázs technikát.

Első munkahelye a Hunguest Hotel Forrás Szeged volt, itt szerezte meg azokat az alapokat, amelyeket csak a gyakorlat során sajátíthat el az ember.

– Két éve vágtam bele a Billy Masszázsba, a rajzolt Billy-figurát pedig egy képregénykészítéssel foglalkozó, vektorgrafikus cimborámmal alkottuk meg. Már több mint másfél éve a Szeged Plazában található Gym Classban fogadom a vendégeimet az igényesen kialakított, színvonalas műhelyemben.

– Megtaláltam önmagamat a gyúrásban: szeretek adni az embereknek, foglalkozni velük. A vendég hozza a problémát, amit nekem meg kell oldanom, és bár sűrűn előfordul, hogy megkapaszkodnak az ágy szélében, a jótékony hatás eléréséhez bizony „bele kell nyúlni” a dolgokba – tette hozzá nevetve Billy.