Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Light By Anna

,,Anyaként tisztában vagyok vele, hogy milyen nehézségekkel jár egy nőnek az élet minden területén helytállni. A stressz, az állandó terhelés, a kimerült élethelyzetek sokszor okoznak a nőknél is testi panaszokat és a problémák tartósan károsíthatják az izmokat, szöveteket. Ennek kialakulását célszerű megelőzni a masszázs segítségével. Szolgáltatásom kizárólag nőknek szól, akik a kezelés alatt végre ellazulhatnak, gyógyulhatnak, pihenhetnek, és egy kis időre kiszakadhatnak a hétköznapok sodrásából.” Anna

Végre a LIGHT BY ANNA masszázs szolgáltatás egy nagyszerű megoldást kínál a felfrissülni vágyó, vagy kellemetlen problémákkal küzdő kedves hölgyek számára!

Ahogy megszokhattátok a Billy Masszázs Szegednél csakis a garantált minőségre esküszünk, ezért is álmodtuk meg Billy kedves feleségével, Annával a közös családi bővülést, hogy továbbra is fent maradjon az egyedülálló termékünk és őrizzük a hozott hagyományt.

A LIGHT BY ANNA szolgáltatás Billy speciális masszázsfogásaira épül, kizárólag csakis a női vendégek igényeire szabva. Mélyen átdolgozza az izmokat, elősegítve a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből. Központjában a feszült izmok oldása, ellazítása áll, célja az izom- és kötőszövet mélyebb masszírozása.

Csajok, keressétek Annát bizalommal!

Jelentkezz be Annához telefonon a +36-70/605-3660-as számon, vagy facebookon, instagramon az alábbi linkek egyikén vagy kattints a Jelentkezz be! menüpontra és írj neki.

Anna, egyedi, testre szabott, komplex kezelései:
gyógymasszázs
sportmasszázs
nyirokmasszázs
cellulit masszázs
relax masszázs arc/dekoltázs/talp
A kezelés ára:

30 perc – 8 000 Ft
60 perc – 10 000 Ft
75 perc – 12 000 Ft
90 perc – 15 000 Ft

Köpöly terápia +1 000 Ft a választott időtartamú kezelés mellé.

Regeneráló Therabody csizma +3 000 Ft a választott időtartamú kezelés mellé.

Lepd meg szeretteid, ajándékozz Billy Masszázst!
Az ajándékutalványra tetszésed szerint bármilyen időtartamú kezelést rá tudunk írni.

billy-utalvany-fin-anna