Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Billy Blog

Dupla Theragun-kezelés, Szegeden csakis Billynél

júl03
Hónapokkal ezelőtt beépült a Billy Masszázs Szeged kezelésébe a Theragun vibrációs masszázseszköz. A nagy sikerre való tekintettel Billy most újított, beszerezte a gép legmodernebb verzióját, amely még teljesebb élményt nyújt a kedves vendégeknek.

Lele Ákos: „Nekem az kell, hogy fájjon a masszázs”

jún26
Újabb válogatott kézilabdázó járt Billynél: a Pick Szegeddel bajnok (2007) és kupagyőztes (2006), jelenleg Orosházán szereplő balátlövő, Lele Ákos is a Billy Masszázs Szegedet választotta. Elmesélte, miért. Az egykori világválogatott klasszis, Lele Ambrus

Vadkerti ajánlására Ilyés Ferenc is kipróbálta Billy acélkezeit

jún05
Barátja, Vadkerti Attila ajánlására a szegedi kézilabdázás másik ikonja, Ilyés Ferenc is kipróbálta a Billy Masszázs Szegedet. A jelenleg Tatabányán szereplő sportoló a Theragun G3PRO vibrációs masszázseszközzel és Billy acélkezeivel is elégedett volt.

Itt a masszázskrém, amely a könnyedség és a felfrissülés érzését kínálja

jan15
A Billy Masszázs Szeged a minőségre esküszik, ezért Billy az Emspoma krémeit használja. Ezúttal az Emspoma Sport Universalt mutatjuk be, amely amellett, hogy mindenféle masszázsfajtához alkalmazható, a könnyedség és a felfrissülés érzését kínálja.

„A masszázs, a zene, a hangulat – Billynél minden tökéletes”

dec10
A brazil jiu jitsuban világbajnok Szmolka Nikoletta vállai miatt próbálta ki a Billy Masszázst, és már az első kezelés után megszűntek a fájdalmai. A sportoló a masszázs minősége mellett a hangulatot is dicsérte.