Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Billy Blog

2023

annaandbilly

A Papa Roach-ot is elérték a szegedi masszőr, Billy acél kezei

márc30
Találós kérdés, kire gondoltunk? Hétköznapokon közismert szegedi sport – és gyógymasszőr, szabadidejében Heavy Metal énekes (akinek a Szeged365 szerkesztőségében dolgozó kollégák egybehangzó véleménye alapján olyan a hangja, mint a Five Finger Death Punch frontemberének, Ivan “Ghost” Moody-nak),
2020

Dupla Theragun-kezelés, Szegeden csakis Billynél

júl03
Hónapokkal ezelőtt beépült a Billy Masszázs Szeged kezelésébe a Theragun vibrációs masszázseszköz. A nagy sikerre való tekintettel Billy most újított, beszerezte a gép legmodernebb verzióját, amely még teljesebb élményt nyújt a kedves vendégeknek.
2020

Lele Ákos: „Nekem az kell, hogy fájjon a masszázs”

jún26
Újabb válogatott kézilabdázó járt Billynél: a Pick Szegeddel bajnok (2007) és kupagyőztes (2006), jelenleg Orosházán szereplő balátlövő, Lele Ákos is a Billy Masszázs Szegedet választotta. Elmesélte, miért. Az egykori világválogatott klasszis, Lele Ambrus
2020

Vadkerti ajánlására Ilyés Ferenc is kipróbálta Billy acélkezeit

jún05
Barátja, Vadkerti Attila ajánlására a szegedi kézilabdázás másik ikonja, Ilyés Ferenc is kipróbálta a Billy Masszázs Szegedet. A jelenleg Tatabányán szereplő sportoló a Theragun G3PRO vibrációs masszázseszközzel és Billy acélkezeivel is elégedett volt.
2020

Itt a masszázskrém, amely a könnyedség és a felfrissülés érzését kínálja

jan15
A Billy Masszázs Szeged a minőségre esküszik, ezért Billy az Emspoma krémeit használja. Ezúttal az Emspoma Sport Universalt mutatjuk be, amely amellett, hogy mindenféle masszázsfajtához alkalmazható, a könnyedség és a felfrissülés érzését kínálja.