Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Vadkerti ajánlására Ilyés Ferenc is kipróbálta Billy acélkezeit

Vadkerti ajánlására Ilyés Ferenc is kipróbálta Billy acélkezeit

Barátja, Vadkerti Attila ajánlására a szegedi kézilabdázás másik ikonja, Ilyés Ferenc is kipróbálta a Billy Masszázs Szegedet. A jelenleg Tatabányán szereplő sportoló a Theragun G3PRO vibrációs masszázseszközzel és Billy acélkezeivel is elégedett volt.

A bajnokok Billyhez járnak. Ezt a jelmondatot erősítette meg, hogy a szegedi kézilabdázás ikonjai közül Vadkerti Attila és Balogh Zsolt után Ilyés Ferenc is bejelentkezett a Billy Masszázs Szeged kezelésére.

Aki nem ismerné: a 38 éves, Feci becenevű játékos kétszer volt olimpiai negyedik a válogatottal (2004, 2012), amelyben 229 meccsen 502 gólt szerzett. A MOL-Pick Szeged színeiben nyert EHF-kupát (2014), Magyar Kupát (2006) és bajnoki címet is (2007), jelenleg a Tatabánya játékosa.

– Körtétől, azaz Vadkerti Attilától hallottam Billyről, ő is járt már nála, a felesége, Eszter pedig törzsvendég. Szerencsére nem komoly baj miatt kerestem segítséget, de azért néhány helyen rám fért a kezelés. A Theragun G3PRO vibrációs masszázseszközt korábbról már ismertem, jó tapasztalataim voltak vele, és most Billy is profin kezelte a gépet, volt, hogy egyszerre kettővel dolgozta meg a problémás területeket – mondta Ilyés Ferenc.

A játékos rendszeresen jár masszőrhöz, így volt ez már a szegedi időszakában is, és Tatabányán sem tért el ettől a szokásától.

– Minden héten egyszer bejelentkezem egy teljes testes masszázsra, Billynél szó szerint garantált az erőteljes masszázsforma, csak ajánlani tudom – említette Feci, aki jelenleg Szegeden pihen, a következő szezonban azonban ismét a tatabányai klubot erősíti.