Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Balogh Zsolt: Mindenkinek jó szívvel ajánlom Billyt

Balogh Zsolt: Mindenkinek jó szívvel ajánlom Billyt

A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának 30 éves játékosa, Balogh Zsolt hét szezon után távozik, és igazol a Tatabányához. A válogatott átlövő a nyár egy részét Szegeden tölti, ekkor próbálta ki Billy kezelését. Nem csalódott.

Hét évet töltött a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál az átlövő Balogh Zsolt, mielőtt idén nyáron eligazolt a Tatabányához. Ez alatt háromféle aranyéremből is szerzett az együttessel: 2014-ben az EHF-kupában, 2018-ban a magyar bajnokságban, 2019-ben pedig a Magyar Kupában ért a csúcsra. A tatabányai költözés előtt még Szegeden tölti a nyarat családjával, így volt ideje arra, hogy ellátogasson Billyhez egy masszázsra.

– Jól éreztem magam, mindenkinek jó szívvel ajánlom Billyt – mondta néhány nappal a kezelés után. – Talán elsősorban a sportolóknak lehet hasznos a kezelés, hiszen keménykezű srácról van szó, így a nagyobb izomzattal is elbánik. Felszabadultan éreztem magam a masszázs után.

Zsolt alapvetően kötöttebb izomzattal rendelkezik, így profi sportolóként rengeteg időt és energiát fordított a masszázsra és a nyújtásra pályafutása során.

– A felsőháti rész nálam eléggé beszűkült, azzal sokat kell dolgoznom. Mindig ügyeltem rá, hogy külön is foglalkozzak az izomzatommal, ez fontos a sérülések elkerülése és a mozgástartomány megnövelése miatt. Billy kezelése is pontosan ezt a célt szolgálja, feloldja a „beállt” részeket – fogalmazott.

A Billy Masszázs Szeged kezelése jó ómennek is bizonyult, ugyanis Zsolt ezután néhány nappal már Eb-selejtezőt játszott a magyar válogatottban. A nemzeti csapat nyert is Szlovákiában, így csoportelsőként jutott ki a jövő januári osztrák, norvég, svéd közös rendezésű Európa-bajnokságra.