Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

A gépek lázadása: megérkezett Billyhez a Theragun G3PRO

A gépek lázadása: megérkezett Billyhez a Theragun G3PRO

A Billy Masszázs Szegednél kiemelten fontos a folyamatos fejlődés, a masszázs minőségének javítása. Ez az új technikák után az eszközöknél is megvalósult, Szegeden ugyanis Billy műhelyébe érkezett meg először a Theragun G3PRO vibrációs masszázseszköz, amellyel új szintre lép a kezelés.

Mi az a Theragun G3PRO?

Egy forradalmian új, szabadalmaztatott, akkumulátorral működő kézi vibrációs masszázseszköz, abszolút csúcskategória. Amerikai minőség, amely lényegesen hatásosabb az olcsó kínai másolatainál. A gyártó szerint az eszköz garantálja az izomfájdalom megszűnését! A G3PRO modell frissített forma, új ergonomikus kialakítás és nagyobb akkumulátor-hatékonyság jellemzi. Az eszköz a felhasználók számára kifejezetten gyors izomaktiválást és helyreállítást eredményez.

Mit csinál a gép?

A Theragun G3PRO lökéshullámhoz hasonlítható terápiával lazítja fel és dolgozza meg az izmokat, tulajdonképpen előkészítve a terepet Billynek és az ő vaskezeinek. Arról, hogy valóban hatékony, Billy egy budapesti tanfolyamon győződhetett meg, ahol a gép kezeléséről is minden információt megkapott. Mivel az eszköz kevesebb mint 1 kilós és csupán 21,6 centiméter hosszú, könnyen hordozható és használható. Az első használatok alkalmával alacsony fordulatszámon kezdünk, majd a test különböző részein 60-90 másodpercenként haladunk végig. A teljes kezelés nem haladja meg a 15 percet, ezután Billyé a terep!

Miért jó ez neked?

A vibrációs masszázseszköz olyan sebességgel dolgozza meg a testet és az izmokat, ami emberi kéz számára lehetetlen lenne. Ennek köszönhető, hogy a rendszeres használat révén csökkenti az izom- és ízületi fájdalmat, felszabadítja a csomókat, javítja a felhasználó általános mobilitását, a mozgási tartományát. Billy vendégei hat különböző illeszthető fej közül választhatnak, ezek biztosítják, hogy a leghatékonyabban lehessen kezelni a test bizonyos részeit.

Jól hangzik? Próbáld ki a Theragun G3PRO-t Billynél!