Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Dupla Theragun-kezelés, Szegeden csakis Billynél

Dupla Theragun-kezelés, Szegeden csakis Billynél

Hónapokkal ezelőtt beépült a Billy Masszázs Szeged kezelésébe a Theragun vibrációs masszázseszköz. A nagy sikerre való tekintettel Billy most újított, beszerezte a gép legmodernebb verzióját, amely még teljesebb élményt nyújt a kedves vendégeknek.

A Theragun G3PRO tavaly októberben debütált a Billy Masszázs Szegednél, és hamar a vendégek kedvence lett. A gép tökéletes kiegészítője Billy vaskezeinek, a válogatott klasszis kézilabdázó, Ilyés Ferenc például imádta. Mivel Billy a fejlődés híve, most beszerezte a legújabb verziót az eszközből, amely még teljesebb élményt, még alaposabb masszázst garantál. Ráadásul azonnal kettőt vásárolt, így Szegeden először Billynél érhető el a dupla Theragun-kezelés.

– Nem hiába állítják a Theragunról, hogy a legjobbak legjobbika, nekem is ez a tapasztalatom. Olyan komplex masszázseszközzel gazdagodtam általa, ami tökéletesen egészítette ki a Billy Masszázs Szegednél alkalmazott erőteljes masszázsformát – mesélte Billy.

A Theragun PRO új verziója egy intelligens és precíz ütésterápiás eszköz, amellyel a mélyizmok kezelése személyre szabottabb, mint valaha. A gép eredményesen csökkenti az izomfájdalmakat, javítja a mobilitást, fokozza a relaxációt. A hivatalos adatok szerint 60 százalékkal mélyebben képes elérni és kezelni a mélyizmok feszültségeit, mint más vibrációs készülék, serkentve ezáltal a keringést is.

– Hatalmas előnye, hogy a vadonatúj QuietForce Technology-nak köszönhetően csöndesebb, mint az előző modell, így beszélgetni is könnyebb, és a műtermemre jellemző kellemes muzsika is jobban hallható. Ez most a legfejlettebb vibrációs masszázseszköz, amely az élsportolóknak és a többi vendégemnek egyaránt előnyös. Különlegesen tartós akkumulátorral és forgókarral szerelték fel, így tovább bírja az elődjénél, és mivel a Bluetooth-csatlakozás is elérhetővé vált, ez lehetővé tette az intelligens vibrációs terápiát. Gyere, és próbáld ki, megéri – tette hozzá Billy.