Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

A Papa Roach-ot is elérték a szegedi masszőr, Billy acél kezei

A Papa Roach-ot is elérték a szegedi masszőr, Billy acél kezei

Találós kérdés, kire gondoltunk? Hétköznapokon közismert szegedi sport – és gyógymasszőr, szabadidejében Heavy Metal énekes (akinek a Szeged365 szerkesztőségében dolgozó kollégák egybehangzó véleménye alapján olyan a hangja, mint a Five Finger Death Punch frontemberének, Ivan “Ghost” Moody-nak), a kuncsaftjai között pedig Növényi Norbert, Vadkerti Attila, Lele Ákos, Sárközi Róbert és – tessék megkapaszkodni – a Papa Roach nevű kaliforniai sztárbanda is ott van. Tari Balázzsal, alias Billy-vel beszélgettünk szakmáról, metálról és arról, hogyan faragott jogász szerelméből profi masszőrt.

 

Sz365.: Hogy indult a Billy-sztori?

Billy: Egész életemben arra törekedtem, hogy önállóan, saját magam által felépítsek egy egyedi brandet. A Billy masszázs megalkotásakor felhasználtam a versenysportolói és metál zenei múltam tapasztalatait is. Ez a szakma rendkívül nagy bizalomra épül, amit csakis nagy tisztelettel és alázattal lehet végezni. Számomra nagyon fontos, hogy ebben a rohanó világban a vendégek egy egyedi dizájnnal ellátott stílusos, de egyben maximálisan higiénikus környezetben tudjanak egy lokációját tekintve is kényelmes helyen gyógyulni, passzív mozgást végezni.

Ezért sem véletlenül lett a vállalkozásom mottója az, hogy: ,,Ne csak vegyél a testtől, adj is neki!”


Sz365.: Számos siker fűződik a nevedhez. Az általad képviselt erőteljes masszázsformáddal, az acél kezeid alatt, már több olimpiai, világ- és Európa bajnok sportoló fordult meg, úgy mint, Növényi Norbert olimpikon birkózó, Varga Katalin paralimpikon kajakos, Ilyés Ferenc, Vadkerti Attila, Balogh Zsolt, Lele Ákos a magyar kézilabda ikon játékosai, Sárközi Róbert hazánk első ketrecharcosa, Nagy Péter olimpikon súlyemelő, Jéri Tamás Európa- és világbajnok agyaggalamblövő, Marlo Sweatman jamaicai válogatott labdarúgó és számos más híres sportoló valamint a világhírű Papa Roach zenekar is.

billymasszazs_paparoach

Billy: Mindig hatalmas örömmel és csodálattal tölt el személyesen találkozni ilyen nagy legendákkal. Eszméletlenül tudnak motiválni, ahogy mesélik a történetüket, iszonyatosan nagy húzóerő minden egyes mondatuk. Hallgatva őket, ilyenkor mindig beigazolódik, hogy ha az életben el akarsz érni valamit az csakis a kőkemény munkával lehet, ezért vallom én is már a kezdetektől ezt a nézőpontot.

Ha kíváncsi vagy, hogyan gyúrta meg Billy a két világsztárt, mutatjuk a videókat!

  • Jacoby Shaddix-et, a Papa Roach legendás frontemberét egy Theragun ütésterápiás kezeléssel hozta formába a Papp László Budapest Sportarénában, közvetlenül a koncert előtt. (videó)
  • Tony Palermo-t, a Papa Roach dobosának pedig a karjait melegítette be Billy egy speciális technikával. (videó)

Sz365.: A Billy Masszázs mellett még énekesként a metál-rock zenéi életben is működsz. Egy komplett nagylemez, több single, videóklipek, számos hazai és külföldi koncert, fesztivál van a hátad mögött, és még a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat indulójának a zenéjét is te énekled. Van összefüggés a keményzene és az erőteljes masszázsforma űzése között?

Billy.: Micsoda véletlen! (Billy nevet, majd bólogat) A mai napig a metál zene a szikrája, a gerince a szakmámnak, ami a munkám mellett egy örök szenvedély. Természetesen az általam nyújtott masszázshoz elengedhetetlen egy erőteljes állóképesség és fizikum, amit a versenyszerű kenuzással eltöltött évek garantáltak számomra. Azonban az én meglátásom az, hogy minden szakmában nélkülözhetetlen egy nagyfokú kreativitás is, amit természetesen a zenei múltamból tudok meríteni. Mára a családom és a munkám mellett azért kevesebb idő jut a muzsikára, de ettől függetlenül amikor összejövünk a bandával hatalmas nagy hévvel dübörögnek a próbák, mivel most éppen egy újabb lemezfelvételre készülünk a nyár végén.

Sz365.: A Billy Masszázs Szeged módszere rendkívül hatékony a feszültté vált izmok lazításában, gyorsítja az izomszöveti sérülésekből való felépülést, csökkenti az ízületi és gyulladásos fájdalmakat, valamint erősebben dolgozza meg az izmokat, mint más masszázs fajták, ezáltal eléri a mélyebben fekvő szöveteket is.

Hogyan jött az ötlet? Miként jött szóba nálatok a terjeszkedés, pláne a családi bővülés feleségeddel, Annával?

Billy: Mindenféleképpen szerettem volna bővíteni, kimondottan női masszőrrel a szolgáltatásomat. A feleségem a vállalkozásom alapítása óta az eddigiekben is rendkívül nagy segítséget nyújtott a háttérből. A kisfiunk születése után a mi életünk is átrendeződött és a családdal együtt töltött minőségi idő került a fókuszba. Időközben Anna is vérbeli masszőr lett, így egyértelművé vált, hogy együtt folytatjuk tovább a munkát.

Sz365.: A Light by Anna szolgáltatás Billy speciális masszás fogásaira épül, egyedülállóan csakis a női vendégek igényeire szabva. Anna, te hogy érzed magad a pályán, hiszen ha jól tudom, ez neked egy nagy váltás az eddigi jogász munkád után?

Anna: Igen, ez számomra egy új kihívás, ami rendkívüli örömmel és lelkesedéssel tölt el. Anyaként tisztában vagyok vele, hogy milyen nehézségekkel jár egy nőnek az élet minden területén helyt állni. A stressz, az állandó terhelés, a kimerült élethelyzetek sokszor okoznak a nőknél is testi panaszokat és a problémák tartósan károsíthatják az izmokat, szöveteket. Ennek kialakulását célszerű megelőzni a masszázs segítségével. A szolgáltatásom kizárólag nőknek szól, a férjem, Billy viszont továbbra is mindenkinek a  rendelkezésére áll.

Ahogy a vendégeink megszokhatták, mi csakis a garantált minőségre esküszünk. Ezért is álmodtuk meg a közös családi együttműködést, hogy továbbra is fennmaradjon az egyedülálló termékünk és őrizzük a hozott hagyományt.

Annát és Billy-t itt találod meg:
Billy Masszázs
Szeged, Kossuth Lajos sugárút 119., GYMCLASS (Szeged Plaza)

Billy FB oldala: https://www.facebook.com/BillyMasszazs
Billy web: billymasszazsszeged.hu/

Billy Instagram: https://www.instagram.com/billy_masszazs_szeged/

Billy telefonszáma: (70) 382 3917
Anna telefonszáma: (70) 605 3660

Forrás: Szeged365