Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Itt a masszázskrém, amely a könnyedség és a felfrissülés érzését kínálja

Itt a masszázskrém, amely a könnyedség és a felfrissülés érzését kínálja

A Billy Masszázs Szeged a minőségre esküszik, ezért Billy az Emspoma krémeit használja. Ezúttal az Emspoma Sport Universalt mutatjuk be, amely amellett, hogy mindenféle masszázsfajtához alkalmazható, a könnyedség és a felfrissülés érzését kínálja.

Tudtad, hogy ha Billyhez jössz masszázsra, többféle krém közül választhatsz? A blogban már bemutattuk az Emspoma Cannabist, az Emspoma Sport Regenerationt, a paprikás Emspoma Sport Warmingot és a hűsítő Emspoma Sport Coolingot, most pedig az Emspoma Sport Universal került sorra.

Ahogy az elnevezésből kitalálható, ezt a krémet univerzális használatra tervezték, azaz mindenféle masszázsfajtához alkalmazható. Ide tartozik a sport-, a gyógy- és a wellnessmasszázs, valamint természetesen a Billynél alkalmazott „erőteljes masszázsforma” is. A fárasztó aktivitást és a nagy teljesítmény elérését követően szintén kiemelkedően előnyös. A gyártó úgy jellemzi, hogy a krém a felfrissülés érzését nyújtja, ezt Billy vendégei is megerősíthetik: Szeged masszázséletében sokan kedvelik ezt a terméket.

Az Emspoma Sport Universal többi márkatársához hasonlóan kiváló minőséget képvisel, az összetevői stimulálják a szöveteket, ezáltal fokozzák a bőr rugalmasságát. Ez a masszázshoz fontos, de a mindennapi életben is jótékony hatásokkal jár. A krém speciális alkotóelemei és illata által a könnyedség és a kiegyensúlyozottság érzetét kelti. Ráadásul a masszőrök, így Billy számára is ideális, mivel a bőr kötőszövetét fellazítva biztosítja a fogások tökéletes kivitelezését.

Természetesen ennél a krémnél sem kell mellékhatásoktól tartani: bőrgyógyászatilag lett tesztelve, pH-semleges, ennek köszönhetően kíméletes a bőrhöz. Szintén nagy előnye, hogy gyorsan beszívódik, nem zsíros, így a masszázs után egyből mehet a dolgára az ember, nem szükséges lezuhanyoznia.

Ha Billynél jársz, a masszázs és a krémek minősége is mindig kiemelkedő. Csupán az okoz majd számodra némi fejtörést, hogy választanod kell a jobbnál jobb Emspoma krémek között.