Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Ne hanyagold el a regenerációt

Ne hanyagold el a regenerációt

A megfelelő felkészülés és edzés elengedhetetlen része a regeneráció. Erre Billynél egyrészt a szakértelem jelent garanciát a masszázs közben, másrészt pedig az Emspoma Sport regeneráló masszázskrém. Be is mutatjuk, mit kell róla tudni!

Aki járt már Billynél, az tudja: nemcsak a masszázs profi, hanem a körülmények is azok. Ebben segítenek a kezelések során az Emspoma krémjei. A vendég komfortérzetét növeli, hogy választhat a kínálatból, így minden alkalommal megtaláljuk az adott problémára a legjobb megoldást. A krémek közül az Emspoma Cannabist már bemutattuk.

Nem ennyire extrém, de legalább ennyire hatékony az Emspoma Sport is, amelyet leginkább regeneráló masszázskrémként lehet jellemezni, egy izomfájdalmat, izomlázat csökkentő, rehabilitációt elősegítő speciális termék. Pontosan az, amelyre az edzőterem után szüksége van a testnek.

Egyszerre alkalmas és ajánlott a sportolás előtt vagy után az izmokban jelentkező kisebb rándulások, húzódások vagy egyéb görcsös fájdalmak enyhítésére, ezek megelőzésére. Hatóanyagainak köszönhetően ideális az izomláz csökkentésére és kedvező hatást gyakorol a túlterhelt vagy egyenetlenül megterhelt mozgásszervekre. Segíti az ízületek megfelelő működését, használójának könnyed, rugalmas és szabad mozgást biztosít. Mentolt és kámfort tartalmaz a készítmény, használata frissítő, élénkítő hatást kelt. Kíméletes a bőrhöz, gyorsan beszívódik, ráadásul nem is zsíros.

Sokan tudják, akik rendszeresen sportolnak, de nem árt átismételni: a megfelelő felkészülés és edzés fontos és elengedhetetlen részét képezi a regeneráció. Ha szeretnénk biztosítani, hogy minél hamarabb regenerálódjunk az edzésekből, akkor egyrészt nélkülözhetetlen egy megfelelően összeállított étrend, másrészt pedig a „Ne csak vegyél a testtől, adj is neki!” elvet követve oda kell figyelni a rendszeres masszázsra is, amely az Emspoma Sport krémjével szintén fontos része a regenerálódásnak.