Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Tudtad? Kannabiszos masszázs is van Billynél!

Tudtad? Kannabiszos masszázs is van Billynél!

A Billy Masszázs a minőség szinonimája a szolgáltatást és a környezetet tekintve is. Ebben a Emspoma krémjei segítik Billyt. Mindet bemutatjuk, elsőként a kannabiszos változatot, amelytől nem kell félni: nem eredményez raszta hajat.

A legtöbb masszázs olajos alapú, ám Billy a krémekre esküszik, amelyre jó oka van.

– A krémeknek gyorsabb a felszívódása, mint a különféle olajoknak, és nem is tömítik el annyira a pórusokat. Kellemesebb, jobb közérzetet biztosít a kezelés végén, így a vendégeknek nem kell letusolniuk, ahogy leszállnak az ágyról, kényelmesen mehetnek is tovább – mondta Tari Balázs, azaz Billy.

Évek óta az Emspoma termékeit használja, amelyekre jellemző a kiváló minőség. Ez Billynél nem csak a szolgáltatásra igaz, hanem a környezetre is.

– Ezt a márkát még a mesterem mutatta meg nekem, és azonnal meggyőzött. Eleinte egyetlen fajtát használtam, aztán bővítettem a kínálatot.

Az egyik legextrémebb típus a kannabiszos krém, az Emspoma Cannabis, amelyet sportolás, erőteljes fizikai megterhelés után ajánlott használni, és hatásos a sportolás után fellépő izomfájdalmak csökkentésére, regenerálásra is. A kannabisz orvosi alkalmazása nem nyúlik túl régre vissza, ám a népi gyógyászat és az ősi indiánok több ezer éve használják gyógyszerként.

– Nem kell megijedni tőle, a krémtől senkinek nem nő raszta haja a kezelés végére. A hidegen sajtolt kenderolaj-tartalma növeli a masszázs hatását, segíti a lazítást, jótékony hatással van az irritált, érzékeny bőrre – tette hozzá Billy.