Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Hűsölj egyet Billynél, próbáld ki az Emspoma Cooling krémet

Hűsölj egyet Billynél, próbáld ki az Emspoma Cooling krémet

A Billy Masszázsnál a minőségre esküszünk, ezért Billy az Emspoma professzionális krémeit használja. Ha masszázs közben hűsölni is szeretnél, az Emspoma Cooling jelenti a tökéletes megoldás. Mentol, borsmenta, eukaliptusz – jól hangzik, ugye?

Tudtad, hogy ha Billyhez jössz masszázsra, többféle krém közül választhatsz? A blogban már bemutattuk az Emspoma Cannabist, az Emspoma Sportot és a paprikás Emspoma Bemelegítőkrémet, most pedig az Emspoma Coolingon a sor. Mert hőségben, de még melegben is jól esik egy kishűsölés nem csak a testnek, de kifejezetten az izmoknak is. Az Emspoma Cooling ilyenkor tökéletes választás!

A frissítő mentollal, borsmentával és eukaliptusszal gazdagított krém sportolás előtti kezelésre és hirtelen fellépő fájdalom gyors kiiktatására is ajánlott, igazi univerzális megoldás a testnek. A krém gyorsan jelentkező, ezzel együtt hosszan tartó hűtőhatást biztosít, kiválóan alkalmas hirtelen kialakuló, erős izomfájdalmak, zúzódások hatékony megszüntetésére, ízületi gyulladások csökkentésére.

Persze akkor is jól esik a hűvösség, ha az embernek semmilyen fájdalma nincs: ilyenkor a masszázzsal a test bizonyos részeinek lehűtését és hosszan tartó felfrissülését érhetjük el, mert az Emspoma Cooling a megerőltetett testrészek bőrének ápolására, a kánikula idején a hőség és fáradtság csökkentésére egyaránt alkalmas.

Természetesen márkatársaihoz hasonlóan bőrgyógyászatilag tesztelt, pH-semleges, ezért kíméletes a bőrhöz, gyorsan beszívódik, nem zsíros. Kék színe csak addig látványos, amíg rá nem kerül a bőrre, de semmiképpen nem hagy nyomot a ruházaton.

A gyártó egyetlen figyemeztetése az, hogy ne kerüljön szembe, és ne használjuk arcbőrre, de ezekre a Billy Masszázsnál nincs is esély. Itt az izmok kapnak majd egy hűsítő löketet a kezelés és az Emspoma Cooling együttes hatásának köszönhetően.