Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Nem csak a halászlevet fűszerezzük: próbáld ki Billynél a paprikás krémet

Nem csak a halászlevet fűszerezzük: próbáld ki Billynél a paprikás krémet

A Billy Masszázs Szegednél a minőségre esküszünk, ezért az Emspoma professzionális krémjei segítik Billyt. Az egyik legkülönlegesebb változata a paprikás bemelegítőkrém, amely egyrészt erőteljes bemelegítésére ajánlott, másrészt húzódások, izomgörcsök megelőzésére. Megfűszerezi a masszázst.

Bár a legtöbb masszázs olajos alapú, Billy a krémekre esküszik, és csakis a legjobb minőséget használja. Bemutattuk már az Emspoma Cannabis és az Emspoma Sport előnyeit, most pedig megismerkedünk az Emspoma Bemelegítőkrémmel.

Ez a változat nem csak élénk színével, de csípős hatásával is kitűnik társai közül. Szegeden kultikus növény a paprika: hazánkban az első példányokat a szegedi ferences kolostor kertjében termesztették, a legelső termesztőkörzet éppen ezért Szeged környékén volt. Nem kérdés tehát, hogy a Billy Masszázs Szegednél nem csak a halászlevet fűszerezzük, más területen is hiszünk a paprikában, annak jótékony hatásaiban – mert Billynél mindenki megtalálja a kedvére való krémet a kezeléshez.

Az Emspoma Bemelegítőkrém egyrészt a test bizonyos részeinek gyors, erőteljes bemelegítésére ajánlott, másrészt megelőző krémként javasolt húzódások, izomgörcsök megelőzésére, izomcsomók oldására. Mindenki egyből érzi majd a hatását, hiszen a kezelt területeken a készítmény fokozott vérbőséget okoz. Megijedni nem kell tőle, de azt fontos tudni, hogy a kapszaicinre érzékenyeknek nem ajánlott a használata. Ha kellemetlen érzést okoz a bőrön, nem szabad erőltetni.

És hogy mi az a kapszaicin? Az az anyag, amitől a paprikát csípősnek érezzük. A kapszaicines kenőcsök enyhítik a hátfájást, csillapítják a reumás ízületi gyulladást, valamint a szenzoros neuropátiának, azaz az érzékelő idegek betegségének tüneteit, amely a cukorbetegség gyakori kísérőjelensége lehet. A kapszaicin serkenti a keringést és csillapítja a lázat, néhány orvos szerint pedig véd a gyomor-, illetve a patkóbélfekélytől is.

Ha kipróbálod, és bejön Billy masszázsa mellé ez a kis fűszer, biztosan a kedvenceid közé tartozik majd a csípős hatású készítmény.