Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Lele Ákos: „Nekem az kell, hogy fájjon a masszázs”

Lele Ákos: „Nekem az kell, hogy fájjon a masszázs”

Újabb válogatott kézilabdázó járt Billynél: a Pick Szegeddel bajnok (2007) és kupagyőztes (2006), jelenleg Orosházán szereplő balátlövő, Lele Ákos is a Billy Masszázs Szegedet választotta. Elmesélte, miért.

Az egykori világválogatott klasszis, Lele Ambrus fia, a szegediekkel magyar bajnoki címig jutó Lele Ákos is kipróbálta a Billy Masszázst. Ezzel csatlakozott ahhoz a veretes névsorhoz, amely a sportág azon klasszisait tartalmazza, akik jártak már Billy műhelyében: Vadkerti Attila, Balogh Zsolt, Ilyés Ferenc.

– Sokaktól hallottam, hogy erős a keze, a kézilabdás berkeken belül többen ajánlották, ezért kértem időpontot Billytől – mesélte Lele Ákos.

– Billynél másjellegű a kezelés, mint amit eddig tapasztaltam. Nekem az kell, hogy fájjon a masszázs, mert nagyon kötött az izomzatom, és tudom, hogy csak így lesz eredményes a kezelés. Ezt maximálisan éreztem Billynél, aki pontosan tudta, hol kell erősebben „belenyúlni” az izmokba – fogalmazott a kézilabdázó.