Újabb válogatott kézilabdázó járt Billynél: a Pick Szegeddel bajnok (2007) és kupagyőztes (2006), jelenleg Orosházán szereplő balátlövő, Lele Ákos is a Billy Masszázs Szegedet választotta. Elmesélte, miért.

Az egykori világválogatott klasszis, Lele Ambrus fia, a szegediekkel magyar bajnoki címig jutó Lele Ákos is kipróbálta a Billy Masszázst. Ezzel csatlakozott ahhoz a veretes névsorhoz, amely a sportág azon klasszisait tartalmazza, akik jártak már Billy műhelyében: Vadkerti Attila, Balogh Zsolt, Ilyés Ferenc.

– Sokaktól hallottam, hogy erős a keze, a kézilabdás berkeken belül többen ajánlották, ezért kértem időpontot Billytől – mesélte Lele Ákos.

– Évek óta rendszeresen járok a masszőrömhöz, de biztos, hogy havonta egyszer Balázsnál is megfordulok majd. Nála másjellegű a kezelés, mint amit eddig tapasztaltam. Nekem az kell, hogy fájjon a masszázs, mert nagyon kötött az izomzatom, és tudom, hogy csak így lesz eredményes a kezelés. Ezt maximálisan éreztem Billynél, aki pontosan tudta, hol kell erősebben „belenyúlni” az izmokba – fogalmazott a kézilabdázó.

Billy blogjának partnere az ATP Szövegírás