Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Sárközi a Billy Masszázsról: „Ha nem fájna, nem járnék”

Sárközi a Billy Masszázsról: „Ha nem fájna, nem járnék”

Billy legrégebbi vendége Magyarország első ketrecharcosa, az MMA-ban Eb-címig jutó Sárközi Róbert. A küzdősportok legismertebb szegedi arca két éve jár Balázshoz, és bármennyire is kemény sportoló, néha ő is megkapaszkodik az asztal szélében.

– Tudtad, hogy Billynek tőlem származik a jelmondata? Sokat mondogattam neki, hogy „Ne csak vegyél a testtől, adj is neki!”, ami annyira megtetszett Tari Balázsnak, hogy beleszőtte a Billy Masszázs filozófiájába – kezdte a beszélgetést Sárközi Róbert, Magyarország első ketrecharcosa, akit azért kerestünk fel, mert ő számít Billy legrégebbi vendégének.

– Régen Szűcs Antalhoz jártam, ám ő Veszprémbe költözött, Billy pedig a tanítványa, így tudtam, hogy jó kezekbe kerülök nála. Kiváló mestere volt, nem is kellett benne csalódnom, ugyanazt a keménységet kaptam tőle, amit Antaltól, emellett pedig érződik, hogy folyamatosan képzi magát.

A „Ne csak vegyél a testtől, adj is neki!” jelmondat lényege, hogy a sorozatos megterhelés mellett a regenerációra is figyeljünk, ebben pedig fokozott jelentősége van a Billy-féle erőteljes masszázsformának.

– Nem véletlen mondtam ezt sokszor, nekem bevált a módszer. Mindig úgy építem fel a hetemet, hogy amikor elvégzem a kitűzött munkát, a hétvégén legyúratom magam. Legalább annyira fontos ez, mint a helyes táplálkozás. A sérülések kikezelése, az izmok lelazítása egy élsportolónak kötelező elem, aki komolyan veszi a testét, az hetente legalább egyszer igénybe vesz egy ilyen kezelést.

Egy átlagos vendég számára meghatározó élmény a masszázs, de kíváncsiak voltunk, hogy a csupa izom Sárközinek is fáj-e olykor, amikor Billy kezei közé kerül?

– Ha nem fájna, nem járnék – fogalmazott. – Ennek az a lényege, hogy úgy „belenyúljanak” az izmokba, hogy azt megérezze az ember. Nem simogatásra, wellnessre vágyom, a kőkemény edzések után a masszázsnak is keménynek kell lennie – tette hozzá.