Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Billy masszázságya, avagy mindent a vendég kényelméért

Billy masszázságya, avagy mindent a vendég kényelméért

Billynél a masszázságy is egyedi: hosszas ötletelés után találta ki a megoldást, amely teljesen a vendég kényelmét szolgálja. Nem billeg, nem nyikorog, a rétegelt tatamiszőnyeg se nem túl kemény, se nem túl puha.

A Billy Masszázs Szeged nem csak a minőségi termékekre, a hangulatos környezetre és a jó zenére helyezi a hangsúlyt, legalább ilyen fontos a biztonságos kényelem kialakítása, amelyhez a tökéletes masszázságy a legfontosabb. Akinek volt már olyan rossz élménye, amely egy billegő, nyikorgó, mozgó mobilágyhoz kötődik, pontosan tudja, miről beszélünk. Billynél nincs ilyen probléma: ezt a saját tervezésű masszázságya garantálja.

– Az ágy már a Gym Class előtt is velem volt, csaknem három éve, hogy kitaláltam és legyártattam a szerintem tökéletes verziót. Többféle ágytípus adatait néztem át, szélességet, hosszúságot, magasságot, arcformát, aztán számolgattam, átlagoltam, mire megszületett a fejemben a jelenlegi megoldás váza, amelyet a rétegelt tatamiszőnyeg tett teljessé. Ezen az ágyon mindenki kényelmesen elfér 140-től 210 centiméterig, legyen az egy törékeny hölgy vagy egy tiszta izom testépítő – mesélte Billy.

Az összecsukható mobilágyakon nem érzi magát biztonságban az ember, kapaszkodik, fél, hogy egy rossz mozdulatnál leesik. Emiatt feszült, nem tud felengedni, ellazulni, így a masszázs sem nyújthat teljes élményt.

– A fellépőket felhajthatónak csináltuk, így bárki kényelmeset felfekhet az ágyra, emellett pedig nekem is tökéletesek a beállításai a munkához. Hogy miért kék? A Billy Masszázs dijáznjában hangsúlyos a kék szín, annak különböző árnyalatai, és nekem is ez a kedvenc színem, úgyhogy ez nem is volt kérdés.

Ami extra, az az ágyon található fejnyílás alatt elhelyezett deszka, amelynek speciális funkciója van, az azonban nem a masszázshoz kötött.

– Vannak olyan „telefonbetyárok”, akik a kezelés során is szeretik nyomkodni a mobiljukat: ezen a deszkán kényelmesen elfér bármilyen készülék, lehet szörfözni hason fekve is. Van mondjuk lőni egy szelfit kezelés közben, ez is népszerű szokott lenni. Az ágy egyébként szerintem az arany középutat képviseli: nem túl kemény, nem túl puha, mindenki számára kényelmes. Nekem tökéletesen bevált – tette hozzá Billy.