Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Dudás Zita: Fájt, de jóleső fájdalom volt ez

Dudás Zita: Fájt, de jóleső fájdalom volt ez

Búvárúszóként Európa-bajnok és vb-ezüstérmes volt, jelenleg a Gym Class edzőtermébe jár Dudás Zita. A 28 éves sportoló problémás térdekkel és fájós nyakkal érkezett Billyhez, és már a kezelés után ellazult, „bizsergett a teste”.

„Ez már nagyon kellett” – kezdte Dudás Zita, amikor arról érdeklődtünk nála, milyen volt számára Billy kezelése. A korábbi Európa-bajnok, vb-ezüstérmes, világcsúcstartó búvárúszó rendszeresen edz, törzsvendég a Gym Classban, ám Billynél most járt először.

– Nagyon jól esett a kezelés. Rég jártam masszőrnél, igencsak le voltak tapadva az izmaim, emiatt volt olyan, amikor fájdalmat éreztem a masszázságyon, de jóleső fájdalom volt ez, és ki is lehetett bírni a cél érdekében. Az tetszett, hogy Balázs egyből észrevette, melyik területek a problémásak, nálam a térdeimmel és a nyakammal szokott gond lenni. Azokat a részeket ennek megfelelően kezelte. Már egyből a gyúrás után ellazultam, kellemesen bizsergett a testem, majd a következő edzés során éreztem, hogy lazább vagyok, könnyebben mennek a gyakorlatok – mondta Zita, aki hozzátette: a Billy Masszázs erejét jelzi, hogy másnap izomláza volt.

A búvárúszás után Zitának rendszeresen ajánlgatják, hogy vágjon bele a testépítésbe, nővére ugyanis magyar bajnok wellness-fitnesz testépítő kategóriában.

– Mindig fűznek tesómék, hogy próbáljam ki magam, hiszen a sportmúltamnak köszönhetően jó a felépítésem, ráadásul rendszeresen edzek, csak egy kis pluszmunkát kellene hozzátenni. A szálkásításra viszont nem tudom rávenni magam: imádom a hasamat, nem akarok koplalni, és lemondani a heti sütiadagomról. Majd ha egyszer erre rászánom magam, talán belevágok – tette hozzá Zita.