Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Amikor egy szegedi masszőr és egy fodrász leül, és ír egy közös dalt

Amikor egy szegedi masszőr és egy fodrász leül, és ír egy közös dalt

A napokban debütált Tari Balázs „Billy”, Szeged népszerű gyógy- és sportmasszőrének, valamint Vén Gábor „Gabriel”, városunk kiváló fodrászának közös akusztikus száma és látványos videoklipje. A dalnak a Days Come And Go címet adták.

– A Billy & Gabriel névre hallgató kétfős formációnk egy új projekt, amit a többéves közös zenei múltunk és az örömzene kovácsolt össze. Az örömzene alatt magát a hobbinkat, a zene szeretetét értem, mert fantasztikus érzés egy hosszú hét után hétvégente lemenni a stúdióba, és írni egy újabb közös dalt, majd amikor ez elkészül, kiakasztani a falra, mint egy festményt. Ez egy olyan dolog, aminek a vonalaiba, kontúrjaiba valamilyen szinten saját magadat, a stílusodat is belefested. Remek dolog minél több saját anyagot készíteni, pláne úgy, hogy tudjuk, ez csupán a hobbink, a kikapcsolódásunk, mivel a hétköznapokban én gyógy- és sportmasszőrként, Gabriel pedig fodrászként dolgozik – mesélte Billy, a zenekar énekese.

– Így van! Nagyszerű érzés egy saját dallal egy közös emléket állítani. A Days Come And Go című saját dalunk a szürkébb napok kiszínesítéséről szól, hogy hogyan éljük meg a problémákat, mennyi kétséget zárunk magunkba, mennyi idő kiúsznunk a negatív hullámok tengeréből. Sohasem vagyunk egyedül ezzel a helyzettel a nagyvilágban. A dal pontosan emiatt tartalmaz a sorokban melankóliát is, de az átvezető részben és a refrénekben már magát a pozitív hozzáállást, az idő minőségi élését fejeztük ki. Azt, hogy ami történt, az megtörtént, a napok jönnek és mennek, de mi mindnyájan az úton vagyunk – fogalmazott Gabriel, a duó gitárosa.

A dal kiváló stúdiómunkálata, hanganyaga Busa Balázs kezei alatt született meg. A klip forgatását, gazdag képanyagát Csenki Zoltán (Future Visuals) biztosította. A klip már elérhető a YouTube-on.