Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Billy vendége épp a labdarúgó-vb-n szerepel

Billy vendége épp a labdarúgó-vb-n szerepel

Megkezdődött Franciaországban a nyolcadik női labdarúgó-világbajnokság, amely egészen július 7-ig tart. A jamaicai nemzeti csapatban helyet kapott Billy vendége, Marlo Sweatman is, aki részben a Billy Masszázs Szegednél készült fel a nívós tornára.

A 24 éves labdarúgó, Marlo Sweatman Miamiban él, korábban az Egyesült Államok mellett Svédországban és Hollandiában profiskodott, ám ebben a szezonban a Szent Mihály csapatában játszott a magyar NB I-ben.

Mivel bekerült a jamaicai válogatott keretébe, jelenleg Franciaországban szerepel, ahol zajlik a nyolcadik női világbajnokság. A vb előtt viszont Billy segítségét kérte a felkészülésben.

– Billyre az interneten találtam rá, amikor sportmasszőrt kerestem Szegeden. Népszerű volt a Facebookja, az Instagramja és a honlapja egyaránt, ezért gondoltam kipróbálom a kezelését. Megérte! – mondta még az elutazása előtt Marlo Sweatman.

– Kiválóan éreztem magamat már a kezelés közben is. Átbeszéltük Billyvel, hogy melyik területeken érzek fájdalmat, és azokat a részeket alaposan átdolgozta. Valódi segítséget jelentett minden mozdulata. Kemény volt, nem mondom, hogy nem fájt még másnap is, de a sportmasszázs így tökéletes. 

Marlo számára nem újdonság a masszázs, a válogatottnál hetente négyszer is átgyúrják az izomzatát.

– Amikor minden nap edzel, szükséged van arra, hogy tökéletes állapotban legyen a tested. A sportmasszázs ezt segíti – mondta.

A világbajnokságon a csoportból való továbbjutást tűzték ki célul: Jamaica Ausztráliával, Olaszországgal és Brazíliával szerepel egy négyesben. A vb után pihenő következik, de Marlo úgy tervezi, hogy legkésőbb július elején visszatér a Szent Mihályhoz.