Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Kis Máté szerint egy sportoló számára elengedhetetlen az erőteljes masszázs

Kis Máté szerint egy sportoló számára elengedhetetlen az erőteljes masszázs

Azt mindenki tudja, hogy Szegeden a bajnokok Billyhez járnak – ezúttal a profi bokszoló, Kis Máté látogatott el egy kezelésre. A vb-címre hajtó sportoló nem csalódott a masszázsban, amely után fontos meccset nyert.

A Felix Promotion International salgótarjáni gáláján a szegedi profi bokszoló, Kis Máté nemzetközi szinten jegyzett, komoly rivális ellen tudott magabiztosan győzni. A WBO nagyközépsúlyú világranglistáján a 15. helyen álló Kis a rutinos cseh sportolóval, Karel Horejsekkel szemben végig irányított, és egyhangú pontozással nyerte a meccset. Ez volt a 18. összecsapásán két döntetlen mellett a 16. sikere, viszont az első olyan, amelyre részben Billynél készült fel.

– Rengeteget hallottam más sportolóktól Billyről, gondoltam kipróbálom a kezelését – kezdte Kis Máté. Mivel a szegedi küzdősport krémje ismerte már a Billy Masszázs jótékony hatásait, Sárközi Róbert és Franyó Róbert ajánlása Mátét is meggyőzte.

– A salgótarjáni meccsem előtt három nappal masszíroztattam, és egy igazán pozitív élménnyel gazdagodtam. Ahhoz, hogy egy sportoló sérülésmentesen tudjon készülni, szerintem elengedhetetlen ez a fajta erőteljes masszázsforma, hiszen segíti a megfelelő regenerációt. Billynél sem kellett csalódnom a kezelés erősségében.

Kis Máténak idén nincs több tétmérkőzése, menedzserével már a következő évet tervezik. A célok megvannak, ráadásul a lehető legkomolyabbak.

– Egyelőre a csúcs a magyar bajnoki cím és az interkontinentális bajnoki öv, de nem szeretnék itt megállni, világbajnok akarok lenni a profik között. Ezen az úton okosan kell haladni, megfontoltan kell ellenfelet választani. Az biztos, hogy a lehető legrövidebb idő alatt szeretném elérni a célomat, de nem szabad siettetni sem – tette hozzá a bokszoló.

Kiemelt kép: Facebook / Kis Máté