Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

„A masszázs, a zene, a hangulat – Billynél minden tökéletes”

„A masszázs, a zene, a hangulat – Billynél minden tökéletes”

A brazil jiu jitsuban világbajnok Szmolka Nikoletta vállai miatt próbálta ki a Billy Masszázst, és már az első kezelés után megszűntek a fájdalmai. A sportoló a masszázs minősége mellett a hangulatot is dicsérte.

Szmolka Nikoletta igazán kemény sportoló. A pályafutását brazil jiu jitsuval kezdte, amelyben a csúcsra ért, világ- és Európa-bajnok lett, majd birkózásra váltott, ahol magyar bajnoki címig és válogatottságig vitte. Elmondása szerint ezek a sportágak az MMA előszobái voltak számára, hiszen mindvégig a kevert harcművészetekkel szeretett volna foglalkozni. Novemberben meg is lépte ezt, Pécsről Szegedre költözött, ahol napi két edzéssel, profi státuszban építi MMA-karrierjét.

– Sárközi Róbert csapatával készülök Szegeden, de bokszolni is járok Gál Laciékhoz. A napi két edzés az alap, szinte ki sem lehet zavarni a teremből, annyira szeretem csinálni. Egyelőre a klubom és a szponzoraim támogatásából versenyzem, amíg felépítem magam, ám hosszabb távon szeretném a meccsek díjazásából finanszírozni a pályafutásomat – mesélte Niki, aki a novemberi, szegedi gálán mutatkozott be a sportágban, méghozzá győzelemmel.

A Billy Masszázsra klubtársai ajánlásán keresztül talált rá, akik alaposan felkészítették a kezelés keménységére.

– Amikor mondtam a többieknek, hová készülök, sokan mosolyogtak, jajgattak, ijesztgettek, hogy mennyire kemény lesz. Mivel azonban van néhány sérülésem, muszáj volt ezeket rendbe tenni. A térdem megsérült pár hete, ott a szalag a probléma, a vállaimban pedig rendszeresen letapadnak az izmok, az okoz benne fájdalmat. Ezzel régóta szenvedek sajnos. Billy szakszerű mozdulatokkal vette célba az adott területet, és bár kemény a kezelése, csak éppen annyira kemény, amennyire szükség van erre. Ami a többi masszázshoz képest meglepetés volt, hogy remek hangulatban telt a kezelés, sokat beszélgettünk, nevettünk, és az is fontos, hogy király zenéket válogatott össze. Szóval a masszázs, a zene, a hangulat – minden tökéletes volt. Örömmel mondhatom, hogy a vállaim a kezelés után pár nappal már nem fájtak, megoldódott a probléma, ezért a megelőzés miatt rendszeresen szeretném vele kezeltetni ezt a sérülést – tette hozzá Szmolka Nikoletta.