Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Törzsvendég leszek – a vb után újra Billynél a jamaicai labdarúgó

Törzsvendég leszek – a vb után újra Billynél a jamaicai labdarúgó

Nagy céljai vannak klubjával, ezért törzsvendég lesz Billynél Marlo Sweatman, a Szent Mihály élvonalbeli női labdarúgócsapatának jamaicai légiósa. A nyáron megjárta a világbajnokságot, ahol a világ legjobbjai ellen léphetett pályára. Erről is beszélgettünk.

Egy hónapja beszámoltunk róla, hogy a nyolcadik női labdarúgó-világbajnokságon, a jamaicai nemzeti csapatban helyet kapott Billy vendége, Marlo Sweatman is, aki részben a Billy Masszázs Szegednél készült fel a nívós tornára.

Magyarországról, magyar klubcsapatból labdarúgó ritkán jut el ilyen rangos eseményre: Sweatman előtt legutóbb 2014-ben Muhamed Besic, az FTC akkori bosnyák légiósa mondhatta el ezt magáról a férfiak között.

A világbajnokság után Marlo útja újra Billyhez vezetett, hiszen már a klubszezon lebeg a szemei előtt: a Szent Mihály csapatával elkezdték a felkészülést az NB I-es bajnokságra.

– Elképesztő kaland volt a világbajnokság, örökre emlékezetes marad. A lehető legmagasabb szinten játszhattunk, a világ legjobb játékosai ellen, egy álmom vált valóra. Ehhez hozzájárult a csodálatos szurkolás is, leírhatatlan hangulatban zajlottak a meccsek. De nem is csak a meccsek: a mindennapok, az edzések során végig követtek minket, az utcán sétálva rengetegen kértek közös fotót, autogramot, ez is különlegessé tette a tornát – fogalmazott Marlo, aki a jamaicai válogatottal három meccs után, a csoportkör végén búcsúzott.

– Bár nem jutottunk tovább, úgy érzem, jól ment a játék. A brazilok és az olaszok ellen kaptam lehetőséget, és szerintem nem okoztam csalódást. Sajnos az utolsó csoportmeccsen, Ausztrália ellen nem léptem pályára, de összességében így is boldog vagyok, hogy játszhattam a világbajnokságon. A végeredmény? Az Egyesült Államok nyert, megérdemelten védték meg a címüket, de azért örültem volna, ha új győztest avatnak – fogalmazott, majd beszélt a Szent Mihályról is.

– A szegedi csapattal tavaly hetedikek lettünk, de idén nagyobb céljaink vannak: szeretnénk odakerülni a legjobb négy közé. Ez a célunk, ezért edzünk, és ezért is leszek törzsvendég Billynél a szezon során – tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“She believed she could, so she did.” • • • Thank you @fifaworldcup for a dream come true. until next time 👋🏾

Marlo (@marlosweatman_) által megosztott bejegyzés,