Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Blog

Öt dolog, amiért a masszázson kívül is megéri Billyhez járni

Öt dolog, amiért a masszázson kívül is megéri Billyhez járni

Nemcsak a kezelés minősége, hanem más előnyök is meggyőznek majd arról, miért érdemes Billyhez bejelentkezned egy masszázsra. Az ingyenes parkolás hogy hangzik? És Szeged legmenőbb edzőterme? Esetleg egy jó mozi a kezelés után?

Aki valaha feküdt már Billy egyedi tervezésű masszázságyán, és kipróbálta az erőteljes masszázsformát, pontosan tudja, mitől különleges a kezelés. Ezen kívül is akad azonban öt ok, amely miatt érdemes ellátogatni Billyhez. Ezeket foglaltuk össze.

1. Ingyenes parkolás

Billy műhelye a Szeged Plazában található, ahol mindig van szabad parkolóhely, eső és havazás esetén pedig a mélygarázsnak köszönhetően biztosan nem fogsz megázni. Ráadásul mindezt ingyen, hiszen sehol nem kell fizetni a parkolásért. Ha a belvárosban keresel masszőrt, akár egy ezres is lehet a pluszköltség, már ha egyáltalán találsz majd parkolóhelyet…

2. Szeged legmenőbb edzőterme

Nem kérdés, hogy jelenleg a Gym Class számít Szeged legfelszereltebb, legprofibb és legmenőbb edzőtermének, ahol professzionális gépekkel, tökéletes körülmények között tudsz edzeni. Billy is a Gym Classban várja vendégeit, így a heti edzésmunkába tökéletesen beilleszthető egy masszázs, amelyre szüksége is lesz a testednek.

3. Ugorj át egy filmre

Arról már írtunk, hogy bár a legtöbb masszázs olajos alapú, Billy a krémekre esküszik, amelyre jó oka van. Ezek gyorsabban a felszívódnak, mint az olajok, kellemesebb, jobb közérzetet biztosítanak a kezelés végén, így a vendégeknek nem kell letusolniuk, ahogy leszállnak az ágyról, kényelmesen mehetnek is tovább. Mondjuk a moziba, amely szintén a Plazában található, azaz a masszázs után bármikor megnézhetünk egy jó filmet.

4. Spórolj időt a bevásárlással

Szintén fontos: Billy kezelése előtt vagy után bárki beszaladhat a Szeged Plaza bevásárlóközpontjába, megveheti a napi betevőt, anélkül, hogy további időt kellene szánni egy bolt felkeresésére.

5. Villamossal is mehetsz

A Plaza előtt áll meg az 1-es villamos, azaz ha van bérleted, csak felpattansz rá, és egyenesen Billyhez jutsz. Ez akkor is előnyös, ha az erőteljes masszázsforma után szeretnél hazajutni: hidd el, ilyenkor jobban esik majd leülni a villamoson, mint hazasétálni.